Logo

Komatsuna

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


Komatsuna kaldes også for spinatsennep og er en populær køkkenurt i Japan. Den er hårdfør og ydedygtig og minder mest om en bladrig roe. Den er sikkert oldebarn af planten pak choi som vi også kalder for Spinatkål. Komatsunas sprøde blade minder om romersalat og de saftige bladstilke er lysegrønne. Jo yngre planten høstes jo mildere er smagen.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.288 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her