Logo

Kokosmælk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Det er ikke den klare væske, der er inden i kokosnødden, men væske der er udvun­det af revet kokosnød. Man kan vælge mellem kokoscreme (tyk), som er første udtræk, eller mælk (tynd), som er andet udtræk.

 

Kokosmælk er nærende og forfriskende og bruges i karryretter.
Mange tror, kokosmælk er saften fra en kokosnød. Men nej. Det er en vandholdig masse lavet på udtræk fra kogt kokos. Fås usødet på dåse.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.467 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her