Logo

Klementin - tangerin - mandarin - satsu­mas

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Klementiner, tangeriner, mandariner, satsu­mas m.m. er frugter, der minder meget om hinanden. Det er meget forvirrende med alle disse navne på de næsten ens frugter. Nogle er uden kerner, og de fleste har en løstsiddende skal, der er let at skrælle af. Bådene er des­uden lette at skille ad, og frugtkødet er som oftest sødt og godt.
Man mener, at frugterne stammer fra Kina, og at de blev ført til Italien af arabiske købmænd. De blev ligesom appelsinerne be­tragtet som et tegn på luksus og velstand. Disse frugter skrælles og spises som regel, som de er, men man kan selvfølgelig tilberede dem ganske som alle de andre citrusfrugter.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.486 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her