Logo

Kiwano

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Man bliver glad, når man ser en kiwano med dens sære, morsomme facon. Den har strit­tende horn på en orangegul skal og en frisk, god smag, der minder om en blanding af agurk og lime med et strejf af banan. Frugt­kødet er gulgrønt og geleagtigt med spiselige kerner.
Enten skærer man frugten midt over og spiser den direkte af skallen eller blander is­og yoghurtdrikke af frugtkødet. Brug den hårde skal som glas; så føles det rigtigt ekso­tisk.

 
Israel og New Zealand
Kiwano er en fantastisk dekorativ fugt, som fortjener en dag som pynt i frugtskålen. Den flotte orange farve på den modne fugt kender ingen mage.
Frugtkødet minder noget om passionsfrugtens kød. Det er friskt lysegrønt med en del lyse kerner. Kernerne er hårde og sma­ger lidt bittert men kan sagtens spises.
Kiwanofrugten har en frisk syrlig og aromatisk smag. Den kan serveres i halve og spises med ske eller anvendes i milk-shakes, hjemmelavet is og til frugtkompot eller kiwanomousse.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,1 (10 stemmer)
Siden er blevet set 1.922 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her