Logo

Kikærter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Kikærten - Cicer arietinum kendes også under navnet garbanzo-bønnen. Den er en udbredt bønneart i
middelhavsområdet og i Nordafrika.
Dens popularitet herhjemme stammer fra de mange danskers turistbesøg til steder, hvor kikærten benyttes i den daglige madlavning, og man har så indført den som spændende mad fra udlandet.
Den serveres således i sauce til den nordafrikanske ret »cous cous« eller som »humus« i Israel og »felafel« i Tyrkiet.
Kikærter kræver et varmt klima for at kunne trives og giver ikke særlig stort udbytte under de nordiske himmelstrøg. Kikærter er hurtigspirende, men fordærves ligeledes hurtigere end de øvrige arter.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.453 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?







Effektiv reklame - klik her