Logo

Kastaniepuré

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Kogte, mosede kastanier tilsat salt. Anvendes bl. a. til farsering af fjerkræ, hvor den kan blandes med hakket kød og indmaden fra fjerkræ til en fars

Sød kastaniepuré kaldes også kastaniecreme. Består af mosede, kogte kastanier, sukker, og vanilje.
Anvendes bl. a. til desserter, hvor puréen kan røres op med portvin, cognac, rom eller efter behag.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.398 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her