Logo

Kandiserede spiseblomster

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Kandisering af spiseblomster er en sjov beskæftigelse. Tag friske blomster af stedmor, Rose, Hjulkrone, Primula m.fl. Pisk en æggehvide luftig med en gaffel, og dyp hver blomst i æggehviden. Dyp derefter blomsten i sukker eller flormelis, og lad blomsten tørre på oliepenslet pergamentpapir. Når blomsterne er tørre, kan de gemmes i kagedåser med lag af madpapir imellem og anvendes som pynt på lagkager og desserter ved festlige lejligheder.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.348 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her