Logo

Kandis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
I Tyskland og Belgien fremstilles dette sukker ved at smeltet sukkermasse løber ud over udspændte snore og afkøles. Derved udkrystalliseres massen i større og mindre krystaller. Kandis fås både brun, sort og hvid afhængig af sirupindhold.
2
Kandis fremstilles ved at lade en sukkersirup udkrystallisere ganske langsomt på en udspændt sejlgarnssnor.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.101 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her