Logo

Kamut galetter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Kamut er en gammel kornsort. Den blev dyrket i det gamle Egypten ca. 4.000 år før vor tidsregning. Kamut har kæmpekorn og en bedre næringsværdi end hvede, er aldrig blevet krydset og derfor forblevet genetisk uforandret. Rig på protein, mineraler (jern, natrium, kalium) og vitaminer (niacin, BI, B2, E... ). Smagen er nøddeagtig.
Ingredienser: øko-ris, øko-kamut 30%, øko-sesamfrø, havsalt.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.163 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her