Logo

Kaffir limeblade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Det er kraftige blade med en citronagtig smag og de kan købes frosne i indvandrerbutikker. Bladene bruges i hel stand og kan opbevares i fryser i ubegrænset tid. Hvis man ikke kan få fat i disse blade kan limeskræl anvendes i stedet for.
Kaffir-lime . Meget elsket grundet dens meget kraftige smag. Fra denne grønlige frugt anvendes også skallen. Meget anvendt i thai-opskrifter.

Kaffir limeblade eller blot limeblade. Bladene fås frosne eller tørrede, og førstnævnte er at fore­trække. De fås i asiatiske butikker.

Limeblade er fortrinlige i supper og i cur­ryretter. Tilsæt et par hele blade og tag dem op, inden retten serveres. De kan også strim­les fint og blandes med kylling, koriander, chili og yoghurt til et godt sandwichfyld. Gode er de også til en salsa af appelsin, oli­venolie og finthakkede lime blade. Server over en salat af finthakket rødkål og drys med pecannødder. Eller tilsæt et par blade til citrusmarmeladen.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.551 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her