Logo

Julesalat - Endivie

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
er en salatsort med spoleformet vækst. Den er hvid med tætsluttende blade, ofte lidt grønlige i toppen.
Endivie salat dyrkes i to etaper: Først på friland, hvor den danner en kraftig rod, som graves op og plantes om under et tykt lag jord eller sand.
Endivie salat kan smage lidt besk, men smagen mildnes, hvis man skærer den nederste del af stokken af.
Anvendelse: Rå i salat og på ostebrættet. Også braiseret, gratineret eller stegt.
Opbevares koldt og mørkt. Sæson: November-april.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 620 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!