Logo

Jordbær - bær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Jordbær er blandt de vigtigste af landets dyrkede bær. De kom til Frankrig i 1700-tallet gennem krydsninger af forskellige amerikanske skovjordbær og slog efterhånden de såkaldte parkbær ud. Der er mange forskellige arter af jordbær, som er vidt forskellige i både størrelse, farve og smag. Der er sæson for jordbær fra slutningen af juni og det meste af juli. Jordbær fås næsten hele året da de uden for sæsonen importeres fra Italien, Israel, Mexico og Californien. Jordbær er rige på C-vitamin og jern.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.354 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her