Logo

Iziki - en foryngelseskur

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
(Hizikiafusiforme)
Denne brune havalge står i Japan på bordet næsten hver dag, Det er ikke så mærkeligt, for den har en høj koncentration af mineraler (40%), især kalcium (14 gange mere end mælk). Praktisk er det også, at Iziki meget hurtig bliver mør.
Anvendelse: Rens og opblød tangen i 15 minutter, småkog i 20 minutter i vandet. Bruges i salater, kroketter o. lign.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.269 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her