Logo

Hvidkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hvidkål har faste hoveder og er meget anven­delig og god at blande i mange forskellige ty­per af salater og andre retter lige fra frugt til krydret mad og desuden også sammen med fisk og skaldyr.
Sommerhvidkålen, der høstes og bruges med det samme, har lyse, grøn-hvide blade. En variant af sommerkål er spidskål, der er mindre, vejer knap et kilo og har spidst for­mede blade. Efterårs- og vinterkålen dyrkes med opbevaring for øje og har lidt mere kål­smag.

Hvidkål skal være fast, tung og frisk i farven. Til kåldolmer er det dog en fordel, at hovedet ikke er for fast.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.300 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her