Logo

Hellefisk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Hellefisk, som er en slægtning til helleflynderen, lever i de artiske farvande og kan blive op til 1 m lang og kan veje op til 25 kg. Kødet er temmelig fedt og derfor egner det sig godt til røgning. Den grønlandske, røgede hellefisk er en kendt delikatesse. I øvrigt kan mindre eksemplarer tilberedes som andre fisk fødteks. ved stegning eller pochering. Fås hele året frisk, frossen eller røget.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.264 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her