Logo

Hass avocado

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Det er uden tvivl den bedste sort. Smagen er bød og rund med masser af nøddesmag. Skallen er meget nubret og den adskiller sig fra de andre sorter ved, at det er den eneste, der ændrer farve under modningsprocessen. Så er Hass avocadoens skal meget mørk, er den også moden. Den egner sig godt til suppe, saucer og salsa.
(se mere under: Avocado)
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.398 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her