Logo

Grapefrugt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Florida blev tidligt centrum for dyrkning og forædling af grapefrugten. Den er antagelig en krydsning mellem appelsin og pomelo. Navnet kommer af, at de vokser i klaser lige som vindruer (grapes).
De fleste sorter har gul, ret tyk skal og et lysegult, syrligt-sødt frugtkød. Der findes også blodgrapefrugter, der som regel er søde­re i smagen. Grapefrugten er god som mor­genmad med eller uden sukker, som forret sammen med rejer og avocado og naturligvis i frugtsalater og andre desserter.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.180 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her