Logo

Grape

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Grapefrugten deles i to grupper, den hvide og den røde. Men der er
en til, som sikkert i løbet af kort tid vil blive ligeså almin­delig som de
andre: en pink (rose) grapefrugt. Farve- og smagsmæssigt ligger den mellem den hvide og den røde grapefrugt. Den røde grapefrugt er i øvrigt knap så bitter og lidt sødere i smagen end den hvide.
Grapefrugt har været anvendt en del ved morgenbordet, men den er allerbedst i det salte køkken. I selskab med fisk, fjerkræ eller lam har grapefrugten det rigtig godt. Bag skiver af grape sammen med kylling
eller lam i ovnen og tilsæt rigelige mængder oregano. Eller mariner laks i grapejuice, chili og muscovadosukker.
Årsagen til navnet grape (drue) skyldes, at grapefrugten vokser i klaser ligesom vin­druer og ikke en smagsmæssig forbindelse mellem druer og citrusfrugter!
Forskere er stadig lidt uenige om, om gra­pefrugten er en mutation af pomelo, eller om det er en krydsning af pomelo og appel­sin.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.201 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her