Logo

Grønne chilier

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Umoden chilipeber, der findes i flere hundrede varianter. I Danmark har vi lært mexikanske, milde typer at kende. Det er en frugt på størrelse med en tomat og derfor ikke så stærk, idet vi som tommelfingerregel kan nævne, at de mindste typer er de stærkeste.
Mexikanske, grønne chilier fås på dåse og er normalt hakket i små stykker. De anvendes overalt i det mexikanske køkken, og er med til at give autentisk smag og mexikansk varme til de enkelte retter.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.210 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her