Logo

Glaskål -

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Glaskål, også kaldet knudekål eller glaskålrabi, bliver ofte forvekslet med kålrabi, da glaskål på engelsk hedder kohlrabi. På tysk er det lidt nemmere, for der hedder glaskål Kohlrabi uber der Erde og kålrabi for Kohlrabi unter der Erdel. Glaskålens blade vokser ud fra selve glaskålen som på en sputnik, og bladene kan anvendes som spinat. Glaskålen er bedst, når den er på størrelse med en kaffekop. Den er sprød og har en mild kålsmag med en snert af æble. Anvend den rå i små tern eller i tynde både i salater, eller damp den i lidt hvidvin eller citronsaft fortyndet med vand som garniture til fisk. Til børnene er den god i grove skiver i madpakken - de elsker den rå glaskål med den milde smag.
 
Andre typer stængelkål: strandkål
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.646 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her