Logo

Gløgg-blanding

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Et blandingskrydderi af kanelbarkstykker, kardemommefrø og hele nelliker. Blandingen koges ca. 15 min i ca. 3 dl vand hvorefter det filtreres og essensen udrøres i rodvin med sukker og opvarmes.
Gløgg bør ikke koge og den varme drik tilsættes rosiner og mandler. Forskellige former for spiritus eller frugtsafte kan anvendes i stedet fødteks solbærsaft, ribssaft, eller portvin og lidt snaps. Et glas varm gløgg kan også nydes ved influenza hele året rundt.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.120 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her