Logo

Genfrysning

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
 
Frosne varer, levnedsmidler inkl. kød, der er tøet op ved køleskabstemperatur 5°C og kun netop er blevet bløde, kan altid fryses igen uden risiko.


Det er ikke særligt klogt/sundt at genfryse følgende varer, hvis de er meget optøede: råt kød, råt fjerkræ, fisk, skaldyr og retter med fløde og æg.

Er varerne tøet helt op må de ikke genfryses, da bakteriene danner sporer, som du ikke kan se, men som ved varme formerer sig vildt og ofte i din mave. det er disse sporer der gør at man bliver syg af maden.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 691 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os