Logo

Garbanzos

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Kaldes også spanske ærter, cecibeans og kikærter. De har været dyrket i den vestlige del af Asien i ca. 10.000 år. De anvendes meget i Indien, hvor de rettroende Hinduer ikke spiser kød, men gennem generationer har udviklet et sundt og velsmagende, vegetabilsk køkken, hvor de proteinrige garbanzos er et vigtigt indslag i den daglige kost. Bønnerne koges og moses til en "dhal", som er navnet på en ret, der også kan fremstilles af andre former for bønner samt af linser, som også er meget udbredt i Indien.
Også meget udbredt i Tyrkiet, bliver også poppet i varm olie, og anvendt som slik.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.255 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her