Logo

Galangarod, stor

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Galangarod, der er et medlem af ingefærfamilien, er en jordknold med smag, der minder om kamfer; optræder i stort omfang i thailandsk madlavning, særligt karrypastaer, lige så vel som i malaysisk og indonesisk madlavning. Galangarod sælges i orientalske fødevarebutikker både frisk, i skiver og syltet. Knust galangarod kan fås som Laospulver.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.397 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her