Logo

gærsvampe - Endomycetales

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 

: orden af sæksporesvampe med enkeltceller der formerer sig ved knopskydning, celletråde dannes oftest ikke; findes overalt i naturen hvor der er kulhydrater. Mange Saccharomyces-arter kan anaerobt forgære sukker til ætanol og kuldioxid; anvendes til fremstillet af øl og vin samt til bagning, hvor den udviklede kuldioxid får dejen til at hæve.

 

........................................................................................................................

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 501 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her