Logo

Gås

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Gås er stadig en af de foretrukne julespiser i dele af Europa. Har fremragende smag,  skroget er stort i forhold til lemmerne, men ikke desto mindre er der stadig godt med mørkt kød på. Under tilberedningen drypper der rigelige mængder af fedt af, og det bør hældes af bradepanden. Det kan bruges til fødteks. at stege kartofler i. Rødkål er traditionelt tilbehør.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.181 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her