Logo

Frysning af is

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Ved frysning af is er en temperatur på -22 til -25° den ideelle - slå evt. fryseren over på indfrysning.
Når isen er indfrosset er den almindelige temperatur for opbevaring -16 til -18°. Ved opbevaring af is, som skal kunne kugles op eller skæres i skiver er en temperatur på -8 til -10° den rigtige: Hvis temperaturen er konstant kan parfait-is og is-creme opbevares 2-3 måneder, mens sorbet og frugtis er bedst så friske som muligt, for at bevare den fine konsistens og smag.
Opbevaring af is sker enten i den form, hvori isen fryser som for parfait-is vedkommende eller i en plastic beholder, når det drejer sig om sorbet, frugtis og is-creme, med andre ord de is, der fryses i sorbetiere. Husk, at den beholder, isen tømmes over i fra sorbetieren, og hvori den opbevares indtil den skal serveres, skal være afkølet i forvejen. I modsat fald risikeres, at isen begynder at smelte og bliver tynd i bunden.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.147 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her