Logo

fond

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Her er flere gode forklaringer ...

 

1) [fon] (fransk): den væske der fås ved kogning eller braisering af kød, fisk og grønsager; anvendes til sauce.

 

fond [fon't]:

1) kapital hensat til et vist formål fx investeringsfond;

 

2) selvejende institution, ofte med velgørende formål. Fonde nød længe udstrakt skattefrihed, men dette forhold ændredes med skattereformen 1985-87. Jf. fondsbeskatning.

 

........................................................................................................................

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.229 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?







Effektiv reklame - klik her