Logo

Fiskesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kendes som Nam Pla i Thailand, nuoc nam i Vietnam og patis i Filippinerne. Fiskesauce bruges på samme måde som sojasauce; den salte, skarpe smag udvindes af saltede rejer eller fisk.
I Thailand Nam Pla, Nuoc Mam i Vietnam og Garum i det gamle Rom. En meget salt eliksir, som   laves ved at salte og gære ansjoser i et halvt år. Stinker, men den noget markante aroma forsvinder, når fiskesaucen forenes med andre ingredienser. Uundværlig.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.284 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?







Effektiv reklame - klik her