Logo

Fenugrec

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Dette er et krydderi der bl.a. indgår i karryblandinger, og består af de tørrede og knuste frø ag bukkehornsplanten. Denne etårige plante blev førhen dyrket i datidens klosterhaver og anbefales af og til i husråd på sår der ikke vil hele. Drik også de knuste frø i te hvis du lider af jernmangel. Frøene har en gulligbrun farve og en bittersød smag. Frøene anvendes meget i kosten i Asien.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.330 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her