Logo

Esrom - ost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Dansk halvfast, æltet ost af pasteuriseret komælk. Farven er gul til gulleig med talrige uregelmæssige huller. Efterligning af den franske Port Salut, som er en saint-paulin type.

En halvfast skæreost af Port-Salut typen. Skorpen er tynd med fedtet tendens. Huldannelsen er begrænset og af risstørrelse. Farven ren gullig. Konsistensen blød, men skærbar.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.231 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her