Logo

Ekstra fine bønner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Kenya.
Som navnet antyder, er disse bønner meget fine og aromatiske i smagen. De kan tilberedes på et utal af måder og er gode som tilbehør til alle kødretter. De kan ser­veres rå, snittede i salater. Eller Du kan give dem et let opkog i letsaltet vand i ca. to minutter, efter du har nippet stilken af. Herefter kan du servere dem, som de er. Eller du kan hælde dem over med en varm marinade af vand, vineddike, en anelse olie og hakket løg. Bønnerne kan også steges rå i lidt olie på panden med en skefuld honning og 2 fed finthakket hvidløg.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 646 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os