Logo

Druer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Nogle druesorter dyrkes udelukkende til vinfremstilling, andre til spisebrug og en del sorter til senere tørring som bl.a. rosiner, korender og sultanarosiner. Mennesker har dyrket druer i mange tusinde år, og de gamle grækere var entusiastiske vin- og druekonsu­menter. Middelalderens munke var eksperter i vinfremstilling.
Der findes mange forskellige druesorter, både med og uden kerner, fra bleggule til grønne, røde, vinrøde og blålige.
Muscatdruen regnes sædvanligvis for den fineste drue. Den dyrkes mest i drivhus, og klaserne sælges indsvøbt i papir, for at den smukke belægning ikke skal ødelægges. Druen anvendes også til fremstilling af des­sertvine.
Druer er gode som snacks. De er en selv­følge sammen med ost, og deres syrlighed passer også sammen med fx gåselever og fiskeretter.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 486 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her