Logo

Dijonsennep

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Stærk, lys sennep, rørt med vineddike. Opskriften stammer fra Dijon i Frankrig, men Dijon sennep produceres i dag flere steder.
De mange udbydere har også bevirket, at der kan være ret store udsving i smag og kvalitet. En billigere kvalitet vil normalt virke „melet," og på det smagsmæssige område, kan det være styrken, der varierer.
En ægte Dijon sennep skal være lys, den skal være stærk, og den skal have en ren sennepssmag.
Ud over den almindelige anvendelse for sennep, som vi kender, er Dijon sennep et moderne krydderi, der er velegnet til dressing. Eller kog panden af med en skefuld Dijon sennep. Det giver en fyldigere smag på saucen, uden at den kommer til at smage af sennep.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.452 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her