Logo

Det tredje krydderi - Mononatriumglutaminat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Et kemisk stof, der består af pulveriserede glutaminatkrystaller. Ikke særligt meget anvendt herhjemme, men det forekommer dog i mange færdige madvarer i Vesten.
Det er en vigtig ingrediens i kinesisk og japansk madlavning. Sælges også under navne som Ve-tsin, Aijnomoto og P'sst. Det har ingen smag i sig selv, men virker smagsforstærkende. Stoffet er harmløst, men kan virke skadeligt på leveren hvis det bruges overdrevent gennem lange perioder.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.663 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her