Logo

Dehns Palæ

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Artikel billede

 

 i Bredgade i København blev opført 1752-56 i rokoko af J.G. Rosenberg for gehejmeråd fødtL. Dehn (1697-1771), Pragtfulde interiører i rokoko og nyklassicisme.

 

Artikel billede

05. maj 2010, 00:05 ulmer det stadig i Dehns Palæ. Efterslukningen i Dehns Palæ i Bredgade nær Amalienborg er stadig i gang sent tirsdag aften.

 

Næsten et døgn efter, at der udbrød brand i det nyrestaurerede Dehns Palæ i Bredgade i København, var brandvæsnet stadig i gang med efterslukningen i den historiske bygning.

Den stærkt trafikerede Bredgade er sent tirsdag aften fortsat afspærret fra Dronningens Tværgade til Fredericiagade.

Branden startede kort før kl. 03 natten til tirsdag, da ilden via elevatorskakte spredte sig i palæet, der bl.a. huser Danmarks Apotekerforening og ligger tæt ved Frederikskirken og Amalienborg.

 

Brandvæsnet mistænker elinstallationerne for at være skyld i branden. Politiets teknikere vil dog gå i gang med deres undersøgelser for at fastslå brandårsagen.

Dehns Palæ blev opført i årene 1752-1756. Palæet danner pendant til Bernstorffs Palæ på den anden side af Frederiksgade.

 

Artikel billede

 

........................................................................................................................

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 736 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her