Logo

Cremer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
søde masser, der bruges som fyld til kager eller til desserter. Cremer består af fedtstof i form af fløde, smør eller æggeblomme, sukker, evt. væske i form af mælk og om nødvendigt mel som jævning. De mest anvendte cremer er kagecreme eller konditorcreme, som tilberedes af mælk og evt. fløde tilsat sukker og vanilje, tyknet ved opvarmning med æggeblommer. Andre typiske cremer er smørcreme og råcreme, som er en flødeskum rørt med æggeblomme og sukker tilsat vanilje. Det franske køkken indeholder en lang række cremer, som er variationer over disse typer, blot smagssat på forskellig vis med frugt, nødder, kakao. krydderier eller spiritus.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.391 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her