Logo

Citronmelisse - et krydderi

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Kaldes også hjertensfryd eller honningurt og dyrkes i mange haver. De friske blade har duft og smag som citron. Er flerårig og en af de nemmeste krydderurter at dyrke.
Anvendelse: Friske blade anvendes i salater og sauce til fisk og kød. Tørrede blade bruges til fede kødretter, fugle og fisk samt i te.
Lat. Melissa officinalis.

Melissa officinalis, citronduftende krydderurt af europæisk oprindelse. De friske blade kan anvendes i supper, fars, salater samt i drinks og som pynt på desserter.
-
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.539 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her