Logo

Chop suey

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
am. sammenkogt ret i kinesisk stil, først beskrevet omkring 1890. Retten kendes ikke i kinesisk køkken, men navnet menes afledt af kantonesisk sjap sui for ruskomsnusk. Den består af små stykker kød eller fjerkræ, svampe, bønnespirer, vandkastanier og løg.
-
Chop suey - international kendt kinesisk ret, ofte med flæsk og løg som hovedingredienser.
Man kan kalde det "kinesisk biksemad".
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 594 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her