Logo

Charcuteri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
(af fr. chair 'kød' og cuit 'kogt'), opr. kunne et fransk charcuteri kun handle med kogt svinekød eller produkter deraf, fx. postejer og pølser, der kunne være sprængte, evt. også røgede og krydrede. Charcuter betyder at skære for, charcutier og charcutiere er en viktualiehandler eller viktualiehandlerske og produits de la charcutiere betegner tilberedte fedevarer. l dag forhandler charcuteri meget andet, fx. ost, salater og andre fødevarer på glas og dåse.
-
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 545 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her