Logo

Champignon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Psallitota, spisesvamp, dels vild, dels dyrket i mørke væksthuse. Anvendes kogt, stegt og rå, indgår i mange retter, saucer og salater, serveres varm eller kold. Frem til 1920'erne dyrkedes den i Danmark udelukkende som herregårds-kultur, fra 1929 egentlig handelsmæssig dyrkning. Siden 1950'erne har storproduktion gjort champignon til hverdagsmad. Findes i en lys og en mørk variant.
-
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.653 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her