Logo

Brunt sukker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
der er fremstillet af sukkerrør, kan i vore dage købes som små stykker mokkasukker. De kan knuses eller opløses og være et pikant krydderi i visse desserter og drinks, fordi dette sukker, i modsætning til hvidt sukker, virkelig smager af noget.
Anvendelse: Sukker er ikke noget krydderi, men anvendt i meget små doser, kan det sommetider fremhæve en rets smag uden egentlig at søde. Ellers er tilsætning af sukker, fx i salatmarinader, kun af det onde.
I kager og desserter, hvor der skal bruges sukker, er det, foruden smagsgivningen, også andre egenskaber hos sukkeret, som man udnytter.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.276 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her