Logo

Blomkål - blomsterkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Blomkål fås både hvid, grøn og lilla.. Den grønne og lilla taber dog far­ven ved kogning. Almindålig blomkål skal være hvid og fast med friske grønne blade. Anvend også de grønne blade, hvis de er fine og ikke for træede. Blomkål er god letdampet som salat med ristede sesamfrø og lidt vinaigre.
 
Andre typer blomsterkål: broccoli, simonekål
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.439 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her