Logo

Bio-Gomasio

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
De letristede sesamfrø og havsalt males i denne gamle fjernøstlige opskrift sammen, sådan at hvert enkelt saltkorn bliver omgivet af sesamolie. Nøddesmagen betyder, at retterne ikke kun saltes, men også får en speciel og behagelig aroma. Herlig i ris, grønsager, ceralieretter, supper, salater osv.
Ingredienser: øko-sesamfrø, havsalt.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.456 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her