Logo

Beaujolais - vin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Bourgognes sydligste vindistrikt. Vinene er røde eller hvide. De røde er af frugtagtig frisk smag og oftest af lys farve. Der produceres nouveau beaujolais, hvor skaller og kerner kun gærer med få dage. Vinen er lys og let. Den er drikkemoden kort efter høsten og kommer frem i Paris samme år som julevinen. Men den holder kun få måneder yderligere, før den "dør". Gærer skaller og kerner med, får man den almindelige beaujolais (med årgange), men også denne skal drikkes indenfor få år. Den er noget mørkere og lidt kraftigere.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.469 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her