Logo

Babymajs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Baby- eller minimajs er små, uudviklede majskolber, der dyrkes bl.a. i Thailand og Kenya. De bruges i salater og wokretter.

 

Majsplanten regnes for en af verdens vigtigste kornsorter der især bruges som grundkost i Afrika i form af majsgrød. Majsplantens majskolber kan også anvendes som grønsag når de høstes og spises før frøene tørrer. En speciel majstype dyrkes især for de umodne små majskolber der købes som dåsevare. Babymajs serveres som tilbehør til festlige lejligheder.

Babymajs - Thailand.
Babymajs er majs, der bare aldrig bli­ver større. De gror i naturen i østen, og har du spist på kineser- eller japanerrestauran­ter, har du sikkert også smagt dem.
De smager meget mildt af majs. De skal ikke koge ret længe, for så mister de den "grønne" smag og sprødheden.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.000 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os