Logo

Babyananas

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Ananasplanten stammer fra Paraguay. Ananas er den mest almindelige tropefrugt der i dag kan købes året rundt, frisk og på dåse. Ananas bruges især som dessert, men også i forskellige hovedretter. Nu kan vi også få den såkaldte baby-ananas der er specielt udviklede små frugter. Tegn på modenhed er en frisk duft af ananas og en gulbrun skal uden grønne pletter. Frugtkødet skal give efter ved et let tryk med fingeren. Bladene fra toppen skal let kunne rives af. Umodne frugter indeholder en ubehagelig skarptsmagende syre. Umodne frugter bør eftermodnes ved stuetemperatur.

Babyananas / Afrika

Smagen er meget mere sød og aromatisk end, hvad vi kender fra en almindelig ananas.

Babyananas egner sig ikke som ingrediens i diverse retter. Der er alt for lidt kød på. Til gengæld er den umådelig dekorativ, hvis den skæres i både og anrettes på enten på et frugtfad eller som en blandt nogle flere eksotiske frugter på en desserttallerken.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 679 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os