Logo

Aspargesært

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
I Ægypten var denne ært førhen så eftertragtet en spise for en af deres farauoner at man blev halshugget hvis man spiste ærterne. Aspargesært (tetragonolobus purpereua) er en bælgplante. Den er etårig og udvikler såkaldte kantbælge der bør blanceres før spisning. Blomsterne er purpurrøde og smukke - de kan
bruges i salater m.m. Aspargesært er flot at binde op ad stakit og hegn. Man spiser de dampede bælge ligesom artiskokblade. Bider den bløde del af bælgen og efterlader den træede del på tallerkenen. Bælgene skal plukkes mens de endnu er grønne og saftige.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.470 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her