Logo

Artiskokhjerte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Det er ikke, som man kunne tro af navnet, det inderste af de hele artiskokker, som vi kender dem fra grøntafdelingen.

Artiskokhjerter, som de fås på dåse, er hele artiskokken, der er plukket, inden den har udviklet sig, og sat blomst. Det gælder her, som med de fleste andre grønsager, at jo tidligere de plukkes, desto mere sprøde og lækre er de.

Det er derfor nemt at vælge kvalitet, når der købes artiskokhjerter. Se efter hvor mange stk. Der står deklareret på etiketten. En almindelig dåse med ca. 430 gr. bør aldrig indeholde mindre end 10 stk. De meget store har på høsttidspunktet befundet sig på det stadium i udviklingen, hvor de skulle sætte blomster, og i artiskokhjerter af denne størrelse vil blomsten få hjertet til at se ud, som om den er vissen inden i. Artiskokhjerter anvendes som oftest i salater og i sammenkogte retter.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.410 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her