Logo

Arborio ris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Denne type ris dyrkes i det nordlige Italien. Arborio ris er især velegnet til risotto. Kornets størrelse gør det muligt for varmen, under kogningen, at trænge ind i det yderste lag af riskornet, hvorimod selve kernen, rig på stivelse, forbliver "Al dente".
Næringsindhold pr. 100g af varen: Energi Kilojoule 1525 (359 kcal)
Protein 6,8 g - Kulhydrat 79,8 g - Fedt 1,4 g
Kogetid: 15-18 min.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.437 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her